Bemutatkozó

A Csalánosi csárda „Óbuda” a Kecskeméti Csalánosi csárda mintájára épült étterem, ami már 2003 óta fogadja vendégeit, és pontosan megegyező, az ország legnagyobb étlapjáról választhatnak,  “ és úgy telerakják a tányért, mint történelmi elődjei – vagy épp a nagymamáink”.

Az Óbuda macskaköves központjában található csárdánk hangulatos, zárt kerthelyiségében és saját a játszóterén élvezhetjük a magyar konyhaművészet remekeit, és a hét minden napjaira jutó élő zenét. A közeli panelházaknak és római romoknak köszönhetően ízelítőt kaphatunk Óbuda építészeti stílusainak sokszínűségéből. Így csárdánk épülete és a bejáratnál található kerthelyiség egy gyöngyszem a város forgatagában. Időutazás, stílus és hangulat. Egy csepp a vidék szépségéből és a csárdák korának szellemiségéből.

Csárdánk 2012. tavaszától várja vendégeit, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy Óbuda főteréhez, és a testvér éttermünkhöz hűen, a legjobb ételeket és legszebb környezetet adjuk Önöknek.

rolunkhoz

Éttermünk

  • A la carte (Éttermünkben a betérő vendégek választhatnak a bőséges hagyományos és reform ételeink közül)
  • Csoport menü. Változatos csoport menüink közül választhat, akár folklór programmal gazdagítva. A folklór programokra kizárólag külföldi vendégeinket várjuk.
  • Céges, családi, osztálytalálkozók, valamint esküvői rendezvények lebonyolítása
  • Több helyiséggel állunk vendégeink rendelkezésére: kis terem (24 fő), nagy terem (70 fő), alsó rendezvény terem (120 fő), belső kert (100 fő), első terasz (36 fő). Minden termünk igényes kialakítással, klimatizált környezetben várja a vendégeket. A nagy rendezvény termünk külön mosdóhelyiséggel, vetítési és hangosítási lehetőséggel is rendelkezik.

IMG_2952

Csapat

Nagy László, chef – konyhafőnök
IMG_3091